Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Saturday, June 11, 2011

lama giler

Assalamualaikum ...Lamanya tak update blog ..bukan aku tak nak update ....tapi accaut blogku yang telah diblog ..sakit hati betul ..tak tahulah napa kena blog ..heheh mana tak kena blog ...sebulan tak update ..heheheh ...cuti sekolah yang lepas ..aku jadi misi yang bertauliah ..anak2 aku semua kena demam ....termasuklah hubby aku yang masih demam dah 5 hr .ya Allah aku rasa nak pengsan bila ....semua dalam rumh ni demam ....dengan tempahan yg banyak ..sebaiklh adik ipar aku ade tolong2 wat polkadot dan tolong jaga anak2 aku ...alhamdulillah ...sekarang nk on blik tapi aku amik tempahn sikit2 dulu sbb masih tak dapat nk amik tempahan banyak2 ....masih penat ....oklhh ...aku takdaa idea nk tulis nnti kita sambung balik yerr....salam

Saturday, May 07, 2011

meh bacalahh

   As salam ..lama dah aku tak membebel kat dalam blog aku ni bukan apa ..aku betul2 takda masa ..rasanya 24 jam tuh kalau leh tambah sikit lagi aku nak hehhehheh :) .Ade masa tapi itulah masa aku nak berehat ..itulah masa aku nak tido itulah masa aku nak balik kampung adesssssssss ..penat2 .
 Alhamdulillah syukur padamu Ya Allah ...melimpah ruahkan rezeki kami sekeluarga ..tempahan apam dot2 tak berhenti2 ..aku kena amik cuti kalau tak kaki ngan tangan aku leh kejang wat dot2 :)) ....anak2 perlukan perhatian ..laki aku jugak ..sebaik laki aku tahu bini dia suka masak ....:)
 Ajad dah masuk 5 bulan ...semakin hensem aku rasa hehheheh :) dah pandai meniarap dah pandai pusing 360% dan yang paling penting ajad seorang budak yang sangat2 baik ..syukur padamu Ya Allah .
 
   Tak cukup tido adalah perkara biasa ...aku dah lali ngan semua tuh ..berat badan aku turun 5 kilo dalam  masa 2 bulan.Banyakkan? tanpa makan apa2 pil atau ubat ubatan cuma aku kurang makan nasi mungkin sbb aku terlalu penat ..menjadikan selera aku terbantut ..ngeeee
  Semenjak aku masuk FB ...aku dah ade ramai kawan ..kawan yang blh dibuat kawan dan kawan yang tak blh dibuat kawan ....hehehhe faham kan?Laki aku selalu pesan ngan aku ..kalau kawan ngan seseorang tuh jangan terlalu rapat ...aku selalu lupa ..sbb aku mmg seorang yang suka rapat ngan kawan2 yang aku rasa senang pada aku maksudnya satu kepalalahh ..tapi dah banyak kali aku terkena ...ermmmm
  Sekarang dah nak dekat kul 1 ..anak2 semua dah tido ..aku dah janji nak bawak g Mesra Mall besok ..ermm lama dah janji baru sekarang aku leh g ,,nak wat mcm mana sibuk mamanya ni ...takpalah esok akan aku tunaikan janji aku ngan anak2 ...hheh entah apa yang aku nak wat kat Mesra Mall entah ..jalan2 cari makan sudahlah jangan jalan2 cari pasal :) .
 Oklah ..aku ade projek esok ..tak tahulahh jadi ke tak .....kita tgk je besok yer ..:)
  

julingkn mata ngan dot2









































Sunday, April 10, 2011