Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Thursday, March 31, 2011

alhamdulillah syukur

 Assalamualaikum .....all my blogger ..ehehehh skeaping omputih hr ni ...hr ni aku demam ...ngan ajad2 sekali rasa badan tak sihat ..apam tak buat lagi ..hr ni last aku buat untuk minggu ni lah ...nanti minggu depan ade lagi ..cuma badan ni rasa serams ejuk ...sah2 aku mmg demam :( .

  Syukur alhamdulillah ..Allah memberikan aku rezeki yang melimpah ruah aku bukannya nak kaya ..cukuplah sekadar  ade duit ditangan ..apa orang kata  buat semangat :) .Lama tak becerita pasal anak2 kan ...kita mulakan dengan Along .Semenjak dua menjak ni aku tengok anak aku yang sulung ni dah pandai bergaya pandai melawa dah ..kalau nak gs ekolah berejam nak kesiap ...belek rambut belek baju ...adessss macam2 .Yerlah orang dah meningkat remaja ...nak jaga penampilan ye dak ? Sekarang ni dia pulak take over perniagaan yang aku buat dulu jual sosej hahahhaha .Aku kata blh nak buat ..tp along kena wat sendirilahh mama sibuk ..dia kata ok ..dah 2 hr dia niaga ..habis sokmo.Alhamdulillah cuma aku kata ngan dia niaga2 jugak jgn lupa blajar :)
  Angah pula aku tengok semakin rajin ...semakin rajin blajar .solat tak tinggal ..alhamdulillah kalau tak dia ni agak liat sikit.Syukurkan ..sukakan kita kalau tgk anak2 berubah?ermmm sia cik ni plak lain cerita makin lama makin menjadi2 perangai ..macam2 yang dia buat yang buat aku tak tahan ...nantilah aku akan bagi pengajaran sikit ..ehehehehhe bukn pukul tp nasihat !! Adik dah rajin g sekolah ...lega hati aku ...kalau tak hari2 bising mulut aku ...Aku sentiasa berdoa pada Allah semoga merahmati apa yang aku ade dan yang diberi ..semoga aku tak lupa diri .

Sunday, March 27, 2011

aku yang tiada masa

 Assalamualaikum ... 24 jam yang Allah beri pada kita sepatutnya mencukupi ...mungkin aku yang tak pandai nak aturkan masa tuh .Memang sebulan ni aku terlalu sibuk dengan polkadot aku .Alhamdulillah banyak dah aku blh beli ahsil titik peluh aku ni ..berbaloi2 bak kata celcom...
 Dikurniakan anak2 yang semakin lama semakin lasak ...:) kehidupan aku sehari2 semakin sibuk ...tempahan tak berhenti2..syukur alhamdulillah....so skrg ni aku terpaksa limitkan aku ulang sekali lagi..LIMITKAN pengambilan tempahan untuk seminggu.Selalunya seminggu aku leh buat 2000pcs.tapi skrg ni aku limitkan 1200 je sminggu..dan penghantaran depa mai amik kat umah ..alhamdulillah senang kerja :) .Aku tak mahu ketinggalan dalam menjaga family aku :) I love my family very much ..hahahahaah :)
 So hrr ni aku buat 200pcs je..tp hari2 mmg adelahh ...,oh kita layan gamboo






Sekian untuk hr ni....esok jumpa lagi tata

Thursday, March 24, 2011

Wednesday, March 09, 2011

posto posto

 Hari ni posto sudah mari ...jom2 layann 
 

Monday, March 07, 2011

pos laju untuk hr ni

Assalamualaikum ...waa mentang2 order banyak blog kesayangan aku ini dilupakan ekekekke ..bukan kacang lupakan kulit tapi kesibukan masa yang buat aku terpaksa melupakan blog kesayangan aku ni ..ok jom kita tengok apa yang aku pos hari ni ..kalau ikut kiraan lebih kurang 400pcs aku hantar ..100pcs orang kat amanah yang selebihnya orang order melalui pos laju ..jom kita tgk ....
 

Friday, March 04, 2011

Apam polkadot ..lg dan lg

 Jangan cakap banyk layan gambo jeeeee :)

























 hhuhuu juling biji mata aku tgk warna hr ni ekeke ..sp2 nk order leh komen k ...tq