Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Saturday, June 11, 2011

lama giler

Assalamualaikum ...Lamanya tak update blog ..bukan aku tak nak update ....tapi accaut blogku yang telah diblog ..sakit hati betul ..tak tahulah napa kena blog ..heheh mana tak kena blog ...sebulan tak update ..heheheh ...cuti sekolah yang lepas ..aku jadi misi yang bertauliah ..anak2 aku semua kena demam ....termasuklah hubby aku yang masih demam dah 5 hr .ya Allah aku rasa nak pengsan bila ....semua dalam rumh ni demam ....dengan tempahan yg banyak ..sebaiklh adik ipar aku ade tolong2 wat polkadot dan tolong jaga anak2 aku ...alhamdulillah ...sekarang nk on blik tapi aku amik tempahn sikit2 dulu sbb masih tak dapat nk amik tempahan banyak2 ....masih penat ....oklhh ...aku takdaa idea nk tulis nnti kita sambung balik yerr....salam