Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Thursday, March 31, 2011

alhamdulillah syukur

 Assalamualaikum .....all my blogger ..ehehehh skeaping omputih hr ni ...hr ni aku demam ...ngan ajad2 sekali rasa badan tak sihat ..apam tak buat lagi ..hr ni last aku buat untuk minggu ni lah ...nanti minggu depan ade lagi ..cuma badan ni rasa serams ejuk ...sah2 aku mmg demam :( .

  Syukur alhamdulillah ..Allah memberikan aku rezeki yang melimpah ruah aku bukannya nak kaya ..cukuplah sekadar  ade duit ditangan ..apa orang kata  buat semangat :) .Lama tak becerita pasal anak2 kan ...kita mulakan dengan Along .Semenjak dua menjak ni aku tengok anak aku yang sulung ni dah pandai bergaya pandai melawa dah ..kalau nak gs ekolah berejam nak kesiap ...belek rambut belek baju ...adessss macam2 .Yerlah orang dah meningkat remaja ...nak jaga penampilan ye dak ? Sekarang ni dia pulak take over perniagaan yang aku buat dulu jual sosej hahahhaha .Aku kata blh nak buat ..tp along kena wat sendirilahh mama sibuk ..dia kata ok ..dah 2 hr dia niaga ..habis sokmo.Alhamdulillah cuma aku kata ngan dia niaga2 jugak jgn lupa blajar :)
  Angah pula aku tengok semakin rajin ...semakin rajin blajar .solat tak tinggal ..alhamdulillah kalau tak dia ni agak liat sikit.Syukurkan ..sukakan kita kalau tgk anak2 berubah?ermmm sia cik ni plak lain cerita makin lama makin menjadi2 perangai ..macam2 yang dia buat yang buat aku tak tahan ...nantilah aku akan bagi pengajaran sikit ..ehehehehhe bukn pukul tp nasihat !! Adik dah rajin g sekolah ...lega hati aku ...kalau tak hari2 bising mulut aku ...Aku sentiasa berdoa pada Allah semoga merahmati apa yang aku ade dan yang diberi ..semoga aku tak lupa diri .

No comments:

Post a Comment