Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Thursday, February 10, 2011

Pembantu baruku.....

 Hatiku berbunga-bunga ...llallalallala ..assalamualaikum....allop my friend...hehehe lama rasanya tak post apa2 dlm blog chumil aku ni ...hehehe chumil ke?biolahh aku kata chumil blog aku kan hahahhah ...
  Sebenarnya...hati aku byk suka byk gilang gemilang sbb apa yang aku impikan...inginkan tercapai jua akhirnya.....tadaaaaaaaaaaa apakah itu
'hahahhah....ok meh kita tengok apa yang aku termimpi2 sgt tuh !!

Inilah diaaaa BM...hehehehh ini je yang mampu aku beli ..itupun aku rasa bersyukur sangat2...aku beli ni pakai hasil titik peluh aku....hr tuh ....:)


Baru beli petang tadi ..aku mintak member aku tolong belikan ...amacam ?aku belum cuba lagi ..rasa2 mcm pagi esok aku nak buat hehee ...tak sabar2...haahha
 
 So muka aku sekarang ade senyummmm je setiap minit hahahhah ..suka2


 BM ni brand Cosway ..aku beli ngan hrga RM267...Murah jee...ade oang beli lbh mahal lagi dr harga aku ni .tp aku bersyukur aku dapat gak apa yang aku inginkan tanpa menyusahkan orang lain ..hehehheh
 Bukan setakat roti,kek,donat pizza malah jammm pun blh buat buat dengan kederat mesin ni ...haaa lps ni merotilah aku jawabnya....sapa2 nak order roti mari3 panas2 ..hahhahahha


 Ok...esok aku wat roti ...aku update sbb esok nak balik umah MIL so nak bawak ole2 roti  heheheheh ..pasni jagalahh rotii hari2 aku update sampai aku jemu ok my geng ..love u all ..mekasih sbb sudi berkongsi kegembiraan ngan aku ...Assalamualaikummmmmmmm ..walllaaaaaaaaaa

3 comments:

  1. tahniah dh dapat toy baru...lepas ni sure byk menu roti ni..:)

    ReplyDelete
  2. bagusnye awak punye pembantu tu...saya pun teringin jg...nak beli...
    baru cuba2 wat bisness kat kantin sek....teringin nak wat apam polkadot tu n roti coklat....

    ReplyDelete