Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Tuesday, February 01, 2011

100 followers

  Assalamulaikum ....Aku nak minta maaf banyak2 sbb lama tak update status..aku sibuk dengan persiapan ..ishh korang ni ngarut sungguh ..persiapan kawin mende ..anak2 aku dh berderet beb hahahha.Jumaat ni ade org tempah kuih ngan aku ..1600pcs..so aku sibuklahh packing memaking ..erkkk chumil ayat akukan? packing gula ...petang tadi aku kemas bilik no3...bilik ni mmg bilik aku wat kerja kuih akulahh ..dan dapur ...dapur sekalai aku wat 5S..penat siott ..dr kul 9 sampai kul 3 petang ..non stop ...ku buang mana yang patut buang ...dapat2 kotak sampah 1 beg plastik hitam beso ...heheheh beres sudahh ..mlm tadi aku packing gula ..esok aku nak packing tepung plak ..aku suka wat siap2 lalu nnt takyahlah kelam kabut ngat yer dak? Hari Khamis aku nak basuh telur ade 4 papan ...mmg aku basuh telur kalau nak guna ..korang basuh tak?basuh yer jgn tak basuh ..
  Suka lak aku bila follower aku dah capai 100.Heheeh cam tak caya je kan?Mekasih semua ..aku nak mintak maaf jugaklah kalau aku tak sempat Blogwalking dlm minggu ni ..sbb sibuk prepare apa yg patut ..nnt aku amik gambo tunjuk ngan kowang yer...acara membuat kuih aku ..hheheh aku ajak sowang member aku ni tolong aku..bukan tolong saja2 ..tolong huluqlahh ...heheh mekasih yer DA ...:)
 Aku jadi takut lah plak ..aku tak pernah amik order ribu2 mcm ni ..ratus2 adelahh ..ribu2 takda..alhamdulillah ade gak orang beri kepercayaan dekat aku thanks ..dik Fida....:)Insyaallah ..aku akan buat sebaik mungkin doakan aku yee..hheheh mcm nak g perang plak hahahha
 2-3 hr ni mmg aku sibuk skit ..tk sempat nak mengupdate ..blog ..tp aku ade wat kek..jap lg aku upload gambo k ....chow...

1 comment: