Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Wednesday, January 26, 2011

Muka ale senyumm ...:)

  Assalamualaikum ...ish lama rasanya aku tak membebel kat dalam blog ..bukan apa ..mood takda...dan aku rasa jiwa aku serabut sikit 2-3 hr lepas ..heheheh ...Kalau akus erabut aku takleh menuls..sbb karang aku buat ikan kerapu..
 Ok hari ni aku bangun awal gaklah dalam 5.30pagi..ade order hotdog dalam 20biji...dah settle anak2 aku ngan ayah dia g tempat bertapa masing2 aku pun mulalah operasi mengemas rumah ..yg aku tak buat 2-3 hr lepas..mmg mood aku merundum 20% je k tinggal ...bila aku takda mood aku mmg nak masak je dan makan benda2 manis yg leh wat aku senyum bulehh?
 Hari ini muka ale senyum..hati banyak senang...kenapa? heheheh akhim anak aku yg nangis tak sudah2 kalau nak g sekolah ?ingat kan?hr ni aku hantar dia...tak NANGIS dah dan siap bye bye lagi kat aku ..aku plak rasa nak nangis sbb dia dah tak nangis..ahhahaha lawak2 ..tak lawak ke?jangan gelak bio aku gelak sorang2 sbb aku rasa lawak hahhahha
  Aku suka lagi hr ni sbb korang nengok blog ni...cantik tak?aku godek2 template setting sampai 2 jam ..hahhah inilah hasilnya ..oklahh bg budak2 br belajar mcm aku ni ...mana aku reti nak buat secanggih korang2 yg dah senior blogger dr aku ye dakk??
 Pagi ni sarapan hotdog je....masak lunch? belum buat sbb lauk takda...habis ..br nak g beli hr ni ....kadang2 aku buntu lah nak masak apa...mesti korang dapat agak kan ..aku asyik masak dessert2 aje kan?lauk pauk?aku tak reti sebenarnya..aku hanya suka masak dessert ...kuih muih dan kek ..Lauk pauk bolayan ..ehheh tapi masak untuk keluarga bolehlah skit2 ..hehehe
Alhamdulillah follower aku dah nak dekat seratus ..waaa macam tak caya je..sbb aku buat blog ni mula2 saja2 suka2 main2..bosan2...ruphanya ade gak org yg suka baca aku bebel yer...ekekkke ..takpa2 teruskan ..blog aku ni bukan sekadar bebel je..insyaallah akan aku letak resepi2 yg telah aku buat beserta gambonya sekali ...kalau rasa nk cuba cubalah amiklahh resepi tuh aku atk kisah ..kongsi sama2 ye dak?
  Dah dekat kul 12..jap lagi nak siap2 g anto anak aku sekolahh ..cam biasa rutin harian akulahh ni ...ermm aku rasa cam nak g jalan2 minggu ni ..nak ke hubby aku bwk yer....?jealous aku tgk kalau kawan2 aku asyik g jalan2 je..aku?hahahah duk umah jelah hahhahahha.

Opss ..gambo kat atas tuh ....bukan nak interframe.ye .ade yg nak tahu aku ni mcm mana ...so sama korang membaca tuh .lehlahh korang bayangkan ohh rupa ni penulisnya hahahha ...buruk je aku ni ..kalau korang tak suka ...ade aku kesah heheheh ..jangan marahh haaaa.

No comments:

Post a Comment