Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Wednesday, January 12, 2011

Projek Chinese New Year ..Gong Xi Fa Chai

   Smlm besday aku...tq 4 all yg wish..:) ..Laki aku wish dgn sms je...sebaik ingat ...:) aku tak harap apa2 hadiah pun sbb thu...thn ni byk  guna duit...4 orang anak sekolah ...sekarng sekolah banyak pakai duit.Nak dekat 2k jgklah nak naik sekolah hr tuh ngan baju,buku,yuran....bla bla bla bla....
   Sebaiklah aku ni retilah jugak masak ....so aku suka cari duit poket aku sendiri..Nak dijadikan rezeki..aku dpt projek besar chinese New Year ni...jiran aku nak kawinkan anak dia....Dia suh wat apam polkadot..1600pcs.Ni nak bg mcm doorgiftlahh kat tetamu yang datang dan  dikira promosi jugaklah untuk aku.Pehhh banyak tuh ...aku kena amik assistantlah jawabnya..jangan tamak wat sorang2 :).Aku tk mampu buat sorang....mahu terkangkang aku kat dapur sorang2....ish bhs..tak senonoh ..nnt aku update gambo yer..bila dh settle ngan resepi2nya skali :)
  Uitt nak dekat kul 12....nk suruh anak yg no3..siap2 sekolah petang ...ok aku chow dulu petang karang sambung balik ....adios amigos...bungkus ahahhahah

No comments:

Post a Comment