Assalamualaikum.....

Selamat Datang .....
rumah ni rumah aku ..

tk suka takpa ..
suka sila follow yer.
...


Thursday, January 13, 2011

Nyawaku Jiwaku Ragaku ..??

Assalamualaikum........
       Aku bgn lewat lagi hr ni ...kul 5.55pagi :) kul 6 lah tuh . Anak aku yg sulung kata hr ni tempahan HOTDOG ade sepuluh .hehehehh :) HOTDOG pun jual ? Jual duitkan ? Sapa nak bagi..alang2 aku masak pagi untuk anak2 sekolah ..sekali jalan daaa apa orang melayu kata...SAMBIL MENYELAM MINUM AIR aaa lebih kuranglah tuh.
       Nak kata tak cukup duit ...ad duit ..tapi kurenglah apa2 semua nk mintak laki ...payahh !! kalau ade duit sendiri kan senang BETUL TAK? Hari ni akhim g sekolah dengan ayah dia..aku malas nak hantar karang drama lagilahh adesss aku takut kalau aku hilang sabar aku cakaplah hari ni nak g cucuk ajad kat klinik nak g pasarlah..:) alasan semata .bohong sunat..boleh gitu?ade ke bohong sunat??MANA ADE
      Rumah mcm tongkang nak pecah ..belum pecah lagi br nak pecah ..heheheh.Kejap lagi kemaslahh...anak2 semua takda tinggal ak ngan Ajad jek...yg lain sekolah ...semua skolah pagi hr ni sbb ade majlis cikgu bersara.SO rilexlahh hr ni tak yah masak awal...hhahahahah
    Hari ni nak kongsi apa yer?ok2...hr ni nk kongsi barang yang aku sayang ...barang yer..bukan ORANG :)

  TADAAAAA.......APAKAH INI ?




             Inilah barangan kesayangan aku ...Nyawaku..Jiwaku dan Ragaku hehehhe..takda mende ni jawabnya..aku kemurungan kealpaan. kerisauan dan bermacam2  AN lagi.Penimbang digital CAMRY...nk dekat 3 tahun aku pakai penimbang ni dan berapa ribu dah aku dapat pasal mende ni ..cehhhhhhhh ribu eksyenlah plak...BETUL!! Benda ni banyak berjasa kat aku ...Aku beli benda ni kat COSWAY .Aku ade kupon 1 dan tambah RM45 itu dolu2 skrg ni 2 kupon RM45 gak ..cuma tmbh kupon jee...:).
           Nak tahu cinta hatiku ni macam nak rosak tekan nak start timbang pun cam lamaaaaaaa je nak ON..Masa tuh aku hr2 buat kuih pagi , petang , malam..malah tengah malam pun aku hentam ...penat agaknya dia :) ahhahaha...so aku rehat 3 hr tak pakai dia....aku pinjam kawan aku punya plak heeheh...weii aku mana boleh tak buat kuih.ngan kek gatal tangan hahahhaha.
          Selepas 3 hr..aku pun cuba2lah ON balik ..perghhhhhhh menjerit aku tgk blh ON balik ..Yeahhhhhh macam orang nak g datinggggg je aku punya suka hahhahah.Yerlah kalau takda mende ni MATI KUTU aku SEbaiklahh elok balik mende tuh ..aku dah gabra dah adesss kalau rosak duit lagi terbang.Kalau korang nak beli penimbang mmg aku suggest korang beli mende ni ..aku dah survey banyak brand yg ni murah dan tahan lama 3 tahun tuh beb....
Oklah  jadi citer pasal ni.aku nak g jadi bibik jap hahahha ...bila aku free aku nak post resepi lain nak tak??so check it out!!
         

No comments:

Post a Comment